Услуги

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА БИЛБОРДОВЕ

Изработваме стандартни билбордове тип „Пиза” с размер 4м/3м за всяка страна на съоръжението. Това са най-разпространените рекламни съоръжения в градски условия и по пътните артерии. Монтирането им се извършва върху бетонни фундаменти. След като основите са готови се монтира и готовият рекламоносител. За целта трябва първо да имате издадено разрешително от съответните органи за поставяне на такъв тип съоръжение.

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА МЕГАБОРДОВЕ

Изработка на мегабордове с размер 8м/4м. Изработката и монтажа им не се различават много от тези на стандартните билбордове, но крайния продукт е много по-изпъкващ и рекламата Ви върху него е по-ефектна.

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА ПОКРИВНИ И ФАСАДНИ КОНСТРУКЦИИ

Изработка на калкани и покривни конструкции с всякакви размери, в зависимост от Вашето желание. Ние ще се погрижим за цялостното изпълнение на рекламното съоръжение:
- Изготвянето на конструктивен проект;
- Изработката на самата конструкция;
- Монтажа и върху фасада или покрив на сграда;
- Поставянето и осветяването на рекламния носител

 

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА ТАБЕЛИ

Изработваме рекламни табели в различни форми и размери в зависимост от тяхното приложение. Табелите могат да бъдат със собствена наземна конструкция или окачени по стълбове, едностранни или двустранни.

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА РЕКЛАМЕН НОСИТЕЛ

При нас може да отпечатате Вашата реклама на винил, PVC фолио, мрежа. Сътрудничеството ни с най-добрите печатни бази за широкоформатен печат спомага да Ви осигурим качествено отпечатване на рекламния Ви носител. След като отпечатаме Вашата реклама, ние ще се погрижим за качественото и поставяне върху избраното от Вас рекламно съоръжение.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН И ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА

Дизайн на билбордове, мегабордове, транспаранти и др.