За нас

Кои сме ние?

Рекламна медия „ГИАР” е създадена през 2002 г. За своето дългогодишно присъствие на пазара фирмата е успяла да заеме лидерски позиции в областта на външната реклама в гр.Варна. През годините изградихме собствена мрежа от рекламни съоръжения на територията на гр. Варна с цел отдаване под наем на рекламни площи. Към момента разполагаме с различни формати рекламни съоръжения:

 

Те са осветени, разположени на натоварени градски булеварди, търговски центрове - молове и възлови кръстовища, поддържани в изряден вид. Специално обучени екипи извършват монтаж и демонтаж на рекламни постери, техническа и електро поддръжка на съоръженията. Сътрудничеството ни с рекламни медии в цялата страна дава възможност да Ви осигурим по-голяма мащабност на рекламната кампания. Нашата цел е да Ви спомогнем, за организиране на най-ефективната рекламна кампания, защото рекламата продава.
Фирмата отдава под наем рекламни площи, изработва и отпечатва рекламни материали, осъществява монтажа, демонтажа и поддържката, както на рекламния Ви постер, така и на самите рекламни съоръжения.
ЕТИЧНИ ПРАВИЛА ЗА РЕКЛАМА И ТЪРГОВСКА КОМУНИКАЦИЯ НА ХАЗАРТНИ ИГРИ
http://www.nss-bg.org/kodeks_hi.php